LMBG FSTVL in vogelvlucht

Ondersteun het Limburg Festival en word vriend! »

Het vakantiegevoel oprekken met een zomers theaterfestival in hartje Limburg? Dat doet het Limburg Festival van woensdag 23 tot en met zondag 27 augustus. Een theaterfestival boordevol theatertochten, gratis straattheater en vooral bijzonder theater op bijzondere locaties. Een aantrekkelijke eigenschap van het Limburg Festival is dat enkel de locatie al het bezoeken waard is: vaak verborgen en altijd verrassend. Fabriekshallen, boerderijen, schuren, kerken, kloosters op en rond het prachtige Midden-Limburgse platteland en de Maasplassen.

 

Van belang voor het Limburg Festival is dat theater toegankelijk moet zijn voor iedereen. De betaalde voorstellingen hebben een vriendelijke prijs. Daarnaast is er een groot aanbod van gratis voorstellingen, waarbij geen concessie aan de kwaliteit gedaan is.

 

Deze 35ste (!) editie verrast met meer dan 100 voorstellingen, op meer dan 40 locaties in het typische platteland en Maasplassengebied. De gemeenten Roermond, Roerdalen/Wassenberg, Echt-Susteren, Weert, Leudal en Maasgouw vormen het speelveld.

.

.

LTST NWS

Meer nieuws »
front-page.php