Concert Marike Jager

Geplaatst: 24 maart 2017

Limburg Festival organiseert op zaterdag 15 april om 20:00 in Kasteel Baexem het concert „What is she building in there?” van singer-songwriter Marike Jager.

 

Marike Jager werkt momenteel aan een nieuwe plaat. Achter gesloten deuren stort ze zich in een proces van vallen en opstaan, of zoals ze zelf zegt “writing is fighting”. Tijdens dit concert neemt ze ons mee naar haar ‘schrijfhok’ en deelt haar ideeën, de melodische schetsen en gitaarrifs die zullen uitgroeien tot songs of de eindstreep niet halen en eindigen in de prullenbak. Benieuwd naar wat ze aan het brouwen is? Wees getuige. ‚What is she building in there?’

 

Marike Jager is een eigenzinnige singer/songwriter die zich keer op keer bewijst. “Een aanwinst voor de popmuziek” aldus de Volkskrant. Ze won al de Grote Prijs van Nederland, stond op Lowlands en werd vier maal genomineerd voor een Edison. Velen leerden Marike kennen door haar Beatles cover ‘Come Together’ in DWDD. Ook presenteerde ze voor VPRO televisie (Lowlands, Zwarte Cross). Ze werkte eerder met theatermakers en orkesten, nam een duet op met de Canadese songwriter Ron Sexsmith en maakte twee dans/popsongs met hiphopdanser Shailesh Bahoran. Altijd avontuurlijk en altijd op zoek.

 

Reserveren kan via gasten@limburgfestival.nl. Entree is € 12,50

single.php