Gastenboek

Laat hier uw reactie achter

  • (wordt niet getoond op de website)
  • Om spam te voorkomen graag bovenstaande lettercombinatie intypen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sonja | 29 augustus 2017, 17:54

Nogmaals een top evenement in midden Limburg…het Limburg festival…zaterdag gekleurde stad geweest, super leuk, veel variatie en zondag natuurlijk theater in Leudal…weer een feest, 6 mooie voorstellingen, allemaal anders en mooi…vooral Mimo in het centrum van Roggel…wat hebben we gelachen. Compliment voor de programeur! Niet vergeten de mooie fietstocht door het mooie Leudal.
Verheug me nu al weer op het volgend jaar…ff mijn vakantie alvast regelen.
Vrijwilligers en organisatie, super bedankt!

Ellen van de Weerden | 28 augustus 2017, 17:08

Wat een leuk en mooi festival hebben we toch in midden Limburg, een pareltje gewoon. Met zeer acceptabele entreeprijzen ook nog. Daar waar het al niet gratis is. Waar vind je dat nog. Super dat het nu ook in Weert is neergestreken. Vijf dagen lang genoten van toptheater. Hoge kwaliteit en zeer gevarieerd. Gisteren de Dans Promenade gelopen, wat een feestje. Verder nog hele mooie voorstellingen op locatie gezien. Topper was voor mij Vuur. Wat een inlevingsvermogen van de hoofdrolspeler. Heb er nog lang met in mijn hoofd rondgelopen. Maar ook Lucas de Man, was ondanks de hitte in die school, midden in het roos voor mij. Eigenlijk teveel om op te noemen waar we allemaal van genoten hebben. Tijdens de Trippelzone van Contenco en Theater Gnaffel (juweeltje), tijdens Natuurlijk Theater van Mimo, tijdens het Ommetje van het kattende maar ook van de onbekende plekken in mijn eigen stad, tijdens de Gekleurde Stad van Circus Katoen en tijdens de TOM Cruise van de ontroerend sterke Gromic. Diep respect ook voor organisatie en vrijwilligers. En wat hoop ik enorm dat dit wonderschone festival nog heel erg lang voor onze regio behouden zal blijven…!

Mia van der Asdonk | 27 augustus 2017, 20:49

Beste vrijwilligers !

Ook dit jaar weer enorm genoten van verschillende optredens! Geweldig leuk!
Dankzij de inzet van alle vrijwilligers!

Fantastisch dat jullie je zomaar een hele week je vrij maakt om andere mensen te kunnen laten genieten van alle artiesten.
Bedankt en tot volgend jaar.

Mia en Wil

John van den Boogaard | 26 augustus 2017, 19:42

vandaag met de dochter en kleinkinderen naar roermond geweest naar het limburgs festival straat theater het was in een woord geweldig er was op een dag zo veel te zien te gek om op te noemen zowel voor iedere leeftijd de kleinkinderen hebben ook enorm genoten echt geweldig respekt voor de direktie en alle medewerkers en artiesten die deze dag mogelijk hebben gemaakt onze complimenten en bedankt dit is voor herhaling vatbaar gr John& Laura.

Sonja | 25 augustus 2017, 22:28

TOM-cruise vandaag met vrienden …..het was geweldig mooi, zowel het theater op de boot, als in Stevensweert en Thorn……Cromic was subliem !! En wat een sfeertje……de voorstelling vuur ging ook nog vaak door mijn hoofd vandaag….zeer indrukwekkend!! Pakske klassiek was ook mooi, jammer van het geluid, doch het concert was zeer mooi…..dank je wel…Limburg festival…nog 2 dagen te gaan….heerlijk!

Eleonore Loos – de Jongh | 25 augustus 2017, 19:02

Vanmiddag een wel heel bijzondere voorstelling in Baexem. Na een diefstal van een belangrijk onderdeel en na wat later bleek onderdelen en dus een flinke vertraging, de extra voorstelling Vuur beleefd! Om de wachttijd te doden voorafgegaan door een rondleiding door het gebouw, waardoor je al in de sfeer van de voorstelling komt.
Ik ben helemaal perplex. Wat een topprestatie van de acteur Jonas Thienen! De concentratie, de rust, het ongelooflijke inlevingsvermogen! Dat je 1 zo’n super voorstelling kunt spelen op een dag is al unbelievable, maar 2??? Natuurlijk de muzikale ondersteuning is ook top! Niet te vergeten de tekst en de hele mise en scène, ook allemaal heel bijzonder. Maar, bijna 2 uur toch zo’n voorstelling spelen en dragen met zo’n indrukwekkend thema. Diep, diep respect!!!

Eleonore Loos – de Jongh | 25 augustus 2017, 18:38

Voorstelling Lucas de Man. Fantastisch! Die moet je gewoon gezien hebben. Zeer zeer boeiend! Locatie Weert theater de Huiskamer werkte ook erg mee! Wat een super inspirerende locatie en mensen, die deze locatie tot een unieke ontmoetingsplek maken.
Ik had Lucas graag persoonlijk aangesproken en willen bedanken. Bij deze! Eleonore

John | 25 augustus 2017, 7:24

Ha, ha, de klok van deze berichten loopt nog of al op wintertijd.

John | 25 augustus 2017, 7:21

Fantastische voorstelling van Ekatarina Levental – De Weg > wat een multitalent, bewogen, gepassioneerd, dapper met zooooooon boodschap! Ze verdient een koninklijke onderscheiding.

Herm | 25 augustus 2017, 0:27

Fenomenale voorstelling van Het Nieuwstedelijk gezien vanavond, VUUR.
Wat ’n aanrader !

Lilianne | 24 augustus 2017, 12:15

Veur höbbe gisteraovindj genaote van pakske klassiek, veur zote gans wiet veuraan….
De kèrk is ein sjieke locatie hieveur gans apart.
Es ver allemaol nao de veursjtelling genóg gedoneerd höbbe ken der missjien i.p.v verleechting bie de klok ein gooi geluidsinstallatie aangesjaf waere?😀

Herm | 24 augustus 2017, 7:30

Heel erg jammer dat de openingsact in de kerk in Horn woensdagavond grotendeels de mist inging. Zowel gesproken woord als de muziek waren nauwelijks te verstaan. Wie pech had en niet vooraan zat, zat een uur lang in een grote galmbak en daarom verlieten veel mensen ruim voor afloop al de voorstelling. Op zich is zo’n voorstelling in een kerk misschien wel leuk maar voor de akoestiek is het werkelijk rampzalig.

Frans | 22 augustus 2017, 17:20

Leuk maar ik vind het jammer dat er geen uitgestippelde routes bestaan. Het is nu alleen een verzameling adressen. Voor op de fiets wat minder!

Pjotr | 8 augustus 2017, 8:10

Super gaaf dat Vuur van het Nieuwstedelijk naar het Limburg Festival komt. Erg veel over gehoord en nu kan ik ze zelf gaan zien. Op een erg gave locatie ook nog. Kijk er erg naar uit. Evenals naar Lucas de Man. Zag destijds Wij Varkenland en dat schept verplichtingen. Heel blij met het Limburg Festival in Midden-Limburg. Pareltje !

Sonja | 7 augustus 2017, 20:09

Super, het programma ziet er weer top uit….we verheugen ons op jullie festival….veel zin in….😃
Sonja

Kiki Baden | 1 augustus 2017, 22:02

Zin in het Limburg Festival. Top programma voor zover ik dat in kan schatten.

Stefan Keizer | 24 juli 2017, 17:11

Super programma mensen. Complimenten. Het enige probleem is het niet kunnen kiezen. Maar dat is vooral een luxe probleem. Succes met de verdere voorbereidingen

H. Geelen | 22 juli 2017, 10:55

Beste mensen, het programma is niet compleet, er ontbreken data. Ik zou graag willen weten wanneer de thearale trippelzone is en hoeveel kilometer wandelen.

Saes | 22 juli 2017, 9:44

Waar kan ik het programma downloaden? Dit zou vanaf 20-7 op de site staan, maar ik vind het niet.

N. Claessens | 17 juli 2017, 11:50

Sorry, niet goed gelezen. Inderdaad, het staat in de festivalkrant. Het is op vrijdag!

N. Claessens | 17 juli 2017, 11:25

Beste organisatie, Volgens het programma is Tom Cruise op vrijdag. Klopt dit??

Sietske van der Veen | 16 juli 2017, 20:09

Beste organisatoren, al die ruim 20 jaren komen wij al per fiets van dat natuurlijk…theater genieten, met gasten uit Rotterdam, Utrecht Filipijnen(!) en nog meer plaatsen. Ook nu zijn we weer aan het plannen. Maar de data op jullie programma kloppen niet…. Zo is 27 augustus geen zaterdag… Maak het graag goed in orde! Wij kijken er weer naar uit in elk geval.

Limburg Festival | 12 juli 2017, 21:04

Het programma staat vanaf woensdag 20 juli op de site.

Lia | 2 juli 2017, 11:04

ik mis een overzicht, of ik ben te nieuwsgierig, wie waar wanneer speelt.

Sonja Smeets | 14 juni 2017, 17:52

Waar wordt dit jaar het Ommetje Opera gehouden en wanneer is de kaartverkoop?

Limburg Festival | 12 juni 2017, 10:26

Beste Hanneke,
Voorverkoop voor Vrienden van het Limburg Festival start maandag 17 juli, vrije verkoop start maandag 24 juli.
Groet
Limburg Festival team

Hanneke van Basten | 7 juni 2017, 11:01

Beste mensen, we kijken alweer reikhalzend uit naar de volgende editie van het Limburg Festival. Kunnen jullie me vertellen wanneer de voorverkoop start ?

Don Vermeersch | 2 mei 2017, 10:33

Wat een prachtig concert van Marike Jager in een inspirerende omgeving. Heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Dit mogen jullie meer blijven doen. Buiten de vaste festivalperiode zulk soort kwaliteitsconcerten organiseren. Die zijn er hier in de regio Midden-Limburg veel en veel te weinig.

Lout | 1 november 2016, 20:03

Was zondag j.l. bij de try-out van André Manuel zijn nieuwe voorstelling. Geweldige show als je van dit soort cabaret houdt. En dat doe ik. Schitterende middag gehad. Top dat jullie dit doen. En ga er vooral mee door.

Sonja | 29 augustus 2016, 15:19

Ik heb weer enorm genoten van jullie festival, complimenten voor de organisatie, het was top!!gisteren Natuurlijk theater gefietst, mooie voorstellingen, alle 7…..Nienke in De kerk in Grathem….mooier kan het niet meer…ik was ontroerd…Dank je wel en tot volgend jaar!

Jacques Graus | 29 augustus 2016, 14:34

Ook dit jaar hebben we weer genoten van een prachtig festival. Het Ommetje Opera, de Tom Cruise en de Dans Promenade hebben we niet kunnen inplannen, maar verder hebben we alles mogen meemaken.
De in mijn beleving mooiste voorstelling zagen we in het prachtige, avondlijke Kruiswegpark in Roermond: ‘Broertje dood’ van Groenteman en vrouw. Wellicht omdat we nog pas twee maanden geleden ons (schoon)zusje verloren, kwam dit verhaal bijzonder bij ons binnen.
Een andere geweldige ervaring hadden we in de kerk van Grathem, waar Nynke Laverman ons met haar verhaal van de Wachter diep wist te raken. Aanvankelijk probeerde ik zoveel mogelijk Fries te begrijpen, maar gaandeweg waren de prachtige klanken en haar overweldigende stemgeluid alleen méér dan voldoende voor een fantastische beleving. Overigens droeg het prachtige decor daar ontegenzeggelijk ook zijn steentje aan bij.
Ook de voorstelling van Margje Wittermans (wat heb ik toch met de ‘mannen’?: Groenteman… Laverman… Witterman…) wil ik niet onbenoemd laten. ‘Bedrog’ was heel nabij, pakkend en overtuigend! Overigens zijn de voorstellingen van Margje dat al vijf jaar.
Ik moet de neiging onderdrukken om nog meer voorstellingen te noemen, want ze hebben ons (bijna) allemaal weten te boeien. Maar dan wordt het verhaal helemaal te lang. Hoewel… een paar toppers alléén noemen…dat moet kunnen: Vrouwen van de zolder, Duo Laos, The Styx, Duda Paiva, Joseph Collard, Cyr Wheel en vooral ook de zeer bijzondere voorstelling van Sien Vanmaele (Spijs voor Liefde)…. Alles bij elkaar prachtig theater dat ons weer een prachtig weekje heeft bezorgd.
Dank je wel allemaal: Organisatie, sponsors, vrijwilligers, locatie-eigenaren…. We hebben genoten. Volgend jaar wéér!!!

Piet | 29 augustus 2016, 1:29

Natuurlijk Theater in Leudal was af. Hoge kwaliteit voorstellingen en zeer afwisseld.

Paul | 28 augustus 2016, 15:31

Nynke Laverman / Wachter

Zéér mooie voorstelling in Grathem, je hoeft echt niet alles te verstaan om ’t te begrijpen !

Gerrit | 28 augustus 2016, 0:20

Bijzonder genoten van Cie KAiET en Andre Manuel vanavond in Roggel. En ook weer een unieke locatie

Gerard | 28 augustus 2016, 0:19

Nynke rules. Wat ’n zangeres. Limburg Festival bedankt met haar naar Limburg te halen

John | 27 augustus 2016, 22:37

Correctie: Gratis dient Grathem te zijn.

John | 27 augustus 2016, 22:35

Vanavond in Gratis kerk: Nynke Laverman: virtuoos miraculeus met zijn drieën en de licht en geluid mensen en…niet te vergeten de vrijwilligers. Allen Dank. Onzettend genoten van een indrukwekkende voorstelling!!

Ton | 26 augustus 2016, 13:36

Het moet natuurlijk ‘ De vrouwen van de zolder ‘ zijn….Doet niks af aan de kwaliteit van de voorstelling! Gaat dat zien…….

Ton | 26 augustus 2016, 10:57

Geweldig die sfeer bij al die voorstellingen! Een absolute aanrader is De voorstelling van Het Kip: ‘ Vrouwen op zolder’ ….erg aangrijpend….
Vanavond nog te zien in Heythuysen om 21.30 uur.

Gert | 26 augustus 2016, 9:55

Prachtig Limburg Festival tot nu toe, helaas zitten we al op de helft. Absoluut hoogtepunt tot nu toe Duo Laos gisterenmiddag in Thorn. Wereldklasse !

Sonja | 25 augustus 2016, 22:19

Inderdaad voorstelling vrouwen op zolder…erg aangrijpend en mooi gespeeld……ik was erg onder de indruk.
Vandaag met vrienden de TOM cruise gedaan, ondanks de hitte super genoten van de mooie optredens op de boot en in Stevensweert en Thorn….organisatie, het was weer fantastisch, dank je wel,

Wilma | 25 augustus 2016, 8:38

Zag gisterenavond Vrouwen van de Zolder … prachtig aangrijpende voorstelling. Absolute aanrader voor iedereen die nog geen kaartje heeft

Micha Mertens | 8 augustus 2016, 16:03

Kijk uit naar eind augustus. Als Midden-Limburg weer in een groot openlucht theater om wordt getoverd. Dankzij het Limburg Festival. Keus te over in het programma … en we hebben er zin, heel vel zin.

Sonja | 25 juli 2016, 22:07

Verheug me op het festival…..het programma ziet er goed uit…..compliment!

LMBG FSTVL | 25 juli 2016, 8:52

Als het goed is zijn de technische problemen verholpen en is het volledige speelschema nu gemakkelijk toegankelijk.

Leon Huybregts | 24 juli 2016, 20:00

Beste,
Ik krijg het programma niet te zien als ik wil reserveren en krijg een error melding.
met vriendelijke groet, Léon.

biek | 24 juli 2016, 18:03

Ik probeer het programma helder te krijgen (wat speelt waar wanneer), om morgen kaarten te bestellen, maar ik kan dit niet achterhalen. Wel wat er komt, maar niet wanneer het is.
zie ik iets over het hoofd? Want nu lastig plannen.

Wendy Janssen | 22 juli 2016, 11:53

Zijn er al programmaboekjes te verkrijgen ?

Wienand v Leer | 22 juli 2016, 11:52

Mooi programma wederom dit jaar. Blijft een geweldige unieke happening. Met zoveel bijzondere voorstellingen op zoveel verschillende plekken in het mooie Limburg. En gelukkig is de organisatie niet in het verleden blijven hangen Lucas. Midden Limburg kan zich in de handen knijpen met een festival als dit.

Lucas | 18 juli 2016, 14:59

Erg jammer dat er niets meer over is van het eens zo befaamde Limburgs Straattheater Festival. Waar het Limburgs Festival in vorige edities nog een poging deed om deze mooie traditie in stand te houden, door straattheater nog in enkele gemeentes te programmeren, lijkt het nu compleet van de kaart verdwenen. Slechts wat opvulling in ‘de gekleurde stad’ (Roermond Promotion).
Doodzonde…

Marianne Nagtegaal | 17 juli 2016, 18:34

Nog een nachtje slapen ……

Peter Stevens | 15 juli 2016, 9:06

Programma ziet er erg veelbelovend uit. Complimenten. Kijk vooral uit naar het bijzonder theater op bijzondere locaties. Zoals Nynke Laverman en Duda Paiva Company. En blij met het nieuwe onderdeel, de Dans Promenade

Frieda van Osch | 4 juli 2016, 19:32

Fijn dat we bijna kaartjes kunnen bestellen…

Danny van Strien | 1 juli 2016, 16:47

Dj Danny van Strien
Www.dannyvanstrien.jimdo.com

Vera van de Linden | 22 mei 2016, 13:21

Mooi affiche dit jaar !

Sonja | 24 november 2015, 18:56

Proficiat Allemaal,
Dik verdiend de publieksprijs ……

Jeroen v Dooren | 23 november 2015, 22:10

Wanneer is in 2016 het festival ?

Birgit Heim | 2 september 2015, 11:56

Einen herzlichen Gruß aus Deutschland!
Schön, dass Natuurlijk….Theater immer auch Station in Wassenberg und Umgebung macht. Es war wieder einmal sehr abwechselungsreich und hat großen Spaß gemacht. Bitte mehr davon im nächsten Jahr!

Maria Wellens | 1 september 2015, 7:24

Geniet nog een beetje na van al dat moois het afgelopen weekend door het Limburgs Festival geboden. Super genoten van Lucas de Man, Margje Wittermans, Ommetje Opera, Die Verdammte Spielerei en Sacred Places. Organisatie bedankt en ik hoop tot het volgende jaar

Werner Timmermans | 31 augustus 2015, 19:21

Wat heeft midden Limburg toch een prachtig cultureel evenement in huis. Met geweldige tochten die je vaak op verscholen plekjes brengen waar je anders nooit kennis mee zou hebben gemaakt. Ontroerende momenten wisselen zich af met vaak laagdrempelige vermaak. Voor elk wat wils, jong en oud. Hoop dat het nog lang in deze vorm mag blijven bestaan.

Sonja | 31 augustus 2015, 18:56

Lieve mensen…..het was weer geweldig dit jaar….we hebben enorm genoten, veel afwisseling in jullie programma….mooi…ook de fietstocht in Leudal, wat een mooie locaties….en mooie verrassende voorstellingen…iedereen bedankt…tot volgend jaar.

Jacques Graus | 30 augustus 2015, 22:31

Vanavond weer een prachtig festival afgesloten.
De directeur bedankte iedereen, waarbij we ons graag aansluiten. Maar vooral ook een heel grote dankjewel en een berg complimenten voor Jan zelf! Ook namens Mieke!

sandra | 29 augustus 2015, 20:22

Gisteren en vandaag 2 super festival dagen gehad! Eerst de theater fietstocht en vandaag genieten in de “gekleurde” stad van weer allemaal prachtige voorstellingen tijdens prachtig weer!
Ik was al fan en ik blijf fan, wat een prachtig festival, als de kids nog een beetje groter zijn kom ik zeker ook vrijwilligen!

Jos Meeuws | 29 augustus 2015, 12:29

Vrijdag 28 augustus een zeer geslaagde 14e editie van de theaterfietstocht “Natuurlijk…Theater” afgewerkt in het mooie stadje Echt-Susteren, gelegen in het Smalste stukje van Nederland. Zagen veel fietsende deelnemers met fototoestellen en wat dies meer zij in de weer. Als lokale organisatie zijn we zeer geïnteresseerd in de resultaten van die al dan niet flitsende arbeid. We hebben in de loop der jaren een enorm omvangrijk fotoarchief opgebouwd van het straattheaterfestival en “Natuurlijk…Theater” in Echt-Susteren. Dat proberen we ieder jaar verder uit te breiden. Dus….fotograven en -gravinnen: we kijken reikhalzend uit naar jullie producten. Gewoon effe doormailen naar josmeeuwspey@gmail.com Voor jullie medewerking zeggen wij als lokale organisatie op voorhand heel hartelijk dank.

jos prop | 29 augustus 2015, 9:11

Ommetje Opera: weer prachtige locaties en schitterende stemmen! Maar laat dat gefröbel van de OO-crew ertussendoor maar weg. Voegt niets toe.
Margje Wittemans: mooie vermenging van literatuur en volksvermaak. Beetje onevenwichtig daarin, maar de moeite waard. Met name omdat ze een bevlogen maakster is. Vasthouden voor komende jaren!

Jacques Graus | 28 augustus 2015, 10:16

Gisteren een fantastische festivaldag gehad.
Eerst een geweldig ‘keukentafelgesprek’ van 4 Up & over it in Stevensweert. Daarna de fantastische voorstelling van Esther Natzijl in Neer.
In de vooravond waren we op de boot in Ool getuige van de sprankelende en gepassioneerde vertellingen van Margje Wittermans met Vluchtgoud. Wat een geweldige locatie ook!
Voor onze laatste voorstelling waren we in Baexem. In het donker en in de stromende regen beleefden we de hartverscheurend mooie voorstelling van Sacred Places. De prachtige tuinen van het kasteel, gehuld in duisternis, aangelicht door geraffineerd geplaatste spots. In die spots prachtige beeldengroepen die glansden in de regen. Het hoofdpad werd afgesloten door een in het licht badend beeld, maar vooral door een prachtig regengordijn van wat wel een tropische bui leek.
In dat adembenemende decor de hoge klanken van een prachtige sopraan en twee dansers die in die stromende regen een werkelijk fantastische voorstelling gaven: passie, verstilling, dynamiek… Het kwam allemaal samen in de prachtige choreografie.
Na afloop streden gevoelens van bewondering, respect, maar vooral ook van dankbaarheid dit te mogen meemaken om de voorrang.
Dank je wel Sacred Places. Dank je wel Limburg Festival!

Sonja | 27 augustus 2015, 21:01

De TOM cruise……..geweldig vandaag……de regen heeft er misschien wel aan mee geholpen dat wij nu met 5 vrienden kunnen zeggen dat dit wel de allermooiste TOM cruise was die wij hebben meegemaakt…..compliment voor diegene die de voorstellingen heeft geboekt…..wat hebben we gelachen…dank je wel Limburg festival…

gerrie | 26 augustus 2015, 18:23

Ha organisatie.
bedankt voorde mooie theatrale wandeltocht vandaag.Mooi weer en mooie voorstellingen op plaatsen waar je zo niet komt. Wandelen door een mooie omgeving.

Wendy Westewind | 24 augustus 2015, 22:26

Woensdag Theatrale Trippelzone .. zin in!

Frederique | 18 augustus 2015, 13:08

Beste organisatie,
Nog ruim een week en de jaarlijkse culturele hoogmis voor Midden-Limburg start weer. Dank voor dit geweldige en vooral ook betaalbare programma. Daar kunnen andere zomerfestivals nog eens een voorbeeld aan nemen. Succes de volgende week.
Gr
Frederique

LMBG FSTVL | 18 augustus 2015, 13:05

Beste Marja,
Start- en eindpunt zijn inderdaad gelijk en je fietst een heel mooi rondje.
Groet

marja | 17 augustus 2015, 7:56

goedemorgen,
Ik heb een vraag die ik niet in het boekje kan terug vinden natuurlijk theater is een fiets route is het start en het eindpunt hetzelfde fiets je dus “rond” ?

Met groeten Marja

Sonja | 30 juli 2015, 18:42

Het ziet er weer veelbelovend uit…..mooi overzichtelijk, kleurrijk boekje!ik verheug me op het festival! En wederom in het mooie kerkje in Thorn, was vorig jaar zo mooi…..Sonja

mimi de hond | 29 juli 2015, 19:53

kunt u mij a.u.b. een digitale versie van het programmaboekje toe sturen. B.v.d. Mimi de Hond
.

Andre Glas | 27 juli 2015, 20:04

Mooi programma. Heb er zin in.

LMBG FSTVL | 22 juli 2015, 17:07

Beste Gabriel Carla,
als u een mail stuurt naar info@limburgfestival.nl dan sturen we u een digitale versie van het programmaboekje toe.
Groet

gabriel carla | 18 juli 2015, 9:27

Ik ben van Belgie en zou graag eens naar het Limburgfestival komen. Ik vind wel het programma en zo, maar nergens de juiste locatie of stad ???

Erwin van den Beuken | 1 september 2014, 11:59

LMBG FSTVL wij hebben genoten van prachtige voorstellingen op bijzondere locatie’s, zo kom je nog eens ergens. Het was prima geregeld, de tickets, entree, zit gelegenheden, drank, vrijwillligers, ect. DANKJEWEL!

Hopenlijk volgende keer op enkele bijzondere locatie’s in Meijel….Kruispunt in de Peel!
Succes.

Jos Meeuws | 1 september 2014, 8:08

Op de website www.loesfm.nl zijn in de rubriek ‘uitzending gemist’ de filmbeelden te zien (https://vimeo.com/104836334 en http://vimeo.com/104836335) die de Lokale Omroep Echt-Susteren maakte van “Natuurlijk…..Theater” in het smalste stukje van Nederland.

Karin de Ruiter | 26 augustus 2014, 18:31

Jammer dat er zo weinig in de media terug te vinden is over dit culturele feest voor de zintuigen. Zal wel beter verkopen als er dagelijkse ellende over de mensen heen wordt gestort.

Jos Meeuws | 26 augustus 2014, 9:46

Op https://www.facebook.com/profile.php?id=100008289668605 zijn de eerste 200 foto’s te zien van het project “Natuurlijk….Theater” in het mooie stadje Echt-Susteren. Er volgen er nog meer. Ook is daar een tv-registratie van de Lokale Omroep Echt-Susteren te bekijken van het optreden van Stickleback Plasticus. De opnamen van het hele project volgen spoedig.

Vera Verweij | 25 augustus 2014, 16:05

BOT op RAMKOERS, Hoe krijgen ze het verzonnen. Wat een wereldact. Echt super mooie afsluiting van een geweldige editie. Ben nog onder de indruk. Mag voor mij het volgend jaar gewoon weer geprogrammeerd worden.

Wim | 25 augustus 2014, 15:02

Kwalitatief zeer goed festival dit jaar. Hoogtepunt was voor mij Sunny van Under Construction. Omdat dit alles had wat theater op locatie voor mij zo boeiend maakt: bijzondere locatie, goed gespeelde voorstelling met een goed verhaal en jonge makers die aan de weg timmeren. Klasse. Ofschoon ik BOT ook niet wil uitvlakken ….. Tot in 2015.

gerrie | 25 augustus 2014, 10:52

Afgelopen week genoten van een mooie voorstelling van de zandtovenaar. Wat bracht de man dit mooi. Duurde wel iets korter als hij aangaf.
Fietstocht afgelopen zondag. Mooie route en met mooie voorstellingen.
Dankjewel voor de goede organisatie.

Jan en Marie-José Geraedts | 24 augustus 2014, 20:46

Beste organisatie, vrijwilligers en artiesten,
We zijn net terug van de slotvoorstelling Bot, net als van de andere elf voorstellingen hebben we weer zoals alle voorgaande jaren enorm genoten. Bedankt voor al dit moois. Tot volgend jaar. Jan en Marie-José Geraedts

Jules Peters | 23 augustus 2014, 13:34

Wij hebben vrijdag genoten genoten van de fietstocht Natuurlijk ..Theater m.u,v. Stickleback Plasticus.
Deze “‘act” is absoluut uw Festival niet waardig; Onbeschofte, laag bij de grondse rommel.
Als ik een advies mage geven: NOOIT meer boeken
Met vriendelijke groet,

Jules Peters

Mathilde | 23 augustus 2014, 8:44

Een kritische noot: Het “Rondje Opera” in Asselt was vrijdagavond meer een “Rondje door de velden en weilanden van Asselt en Swalmen”. Jammer, ging het om de wandeling of om de operamuziek? De zangers en zangeressen zongen prima en enthousiast en ook de begeleiders deden uiterst hun best. Maar bijna 2 uur wandelen en vaak door weilanden vol modder, was niet wat ik ervan verwacht had. Op het laatst in de regen en in het donker vond ik zelfs gevaarlijk, omdat je kon uitglijden. Volgende keer toch graag weer het Rondje Opera in de bewoonde wereld. Die wandeltocht door Asselt maak ik dan wel een keer met zonnig weer en overdag.

Sonja | 22 augustus 2014, 10:38

TOM cruise gisteren…….geweldig mooi!!compliment!! Mooi voorstellingen….dank je wel…Limburg festival!! Wij genieten met ons vieren dankzij jullie!!

#metmarij Marij Dorssers | 22 augustus 2014, 9:13

So come on, come on, come on, come on …Take another little piece of my heart, now baby…
Vanavond zat ik erbij @LMBG FSTVL. Op de eerste rij in Wessem. Bij de monoloog van Margje Wittermans in Wessem. Een derde voorstelling op drie opeenvolgende jaren met haar in de bezetting waarvan ik mocht genieten. Van haar fysiek en doorleefd spel. Zij maakte het verlangen naar de intensiteit van dat ene moment op de bühne, waar alles samenkomt, het willen voelen, het willen delen met publiek én daartegenover de onmacht om dagelijks te leven enorm voelbaar. Janis Joplin waardig in spel en zang! Mooie regie. Geweldig!

Petra | 22 augustus 2014, 0:15

Marike Jager in een werkelijk adembenemend optreden in Roermond vanavond. Wat ’n feest voor de zintuigen…

Ton | 21 augustus 2014, 16:55

Fantastische avond gehad met Margje, die op fascinerende wijze Janice Joplin levende houdt en met Marike Jager die heel klein groot is. De prachtige Thornse kapel was een buitenaards decor.
Theater van hoogstaand niveau voor weinig geld!

jos prop | 21 augustus 2014, 9:52

Twee hogepriesteressen gezien en gehoord.
De wederopstanding van de priesteres van pijn, leed, onbegrepenheid en eenzaamheid: Janis Joplin. In haar leven en liedjes gaan (gingen) verval en dood hand in hand. Haar rest(te) slechts de letterlijke schreeuw om liefde en aandacht! Haar leven een hel. (Een sterk, doorleefd optreden!)
De geboorte van een een nieuw liedjesprogramma van de priesteres van het kleine geluk Marike Jager. Met nieuw leven dat in haar lichaam op ontluiken staat, bezingt zij de stilte in het kleine, in de natuur en in de beschermende liefde. Haar leven een hemel op aarde. ( Haar optreden een cadeau!)
Met zulke priesteressen lopen de kerken niet leeg……………………

Sonja | 21 augustus 2014, 9:10

Gisteren fietstocht gefietst…leuke voorstellingen gezien!
‘S avonds naar Janus Joblin!!erg mooi, wat een talent…het komt helemaal uit haar tenen….het komt aan hoor!!mooooooi
Daarna Naar Thorn in het kapelletje, wat een lokatie…..super! Zeer indrukwekkend!! Compliment voor allen die dit mogelijk hebben gemaakt!!
Sonja

LMBG FSTVL | 16 augustus 2014, 21:15

Beste Vuske
Download eens het LMBG FSTVL Speelplan 2014 ( rode regel onder Programma ) en het gehele speelplan ontrolt zich schematisch voor je ogen. Je ziet in een oogopslag wat er waar, wanneer en hoe laat staat geprogrammeerd. En ook nog of het betaald is of niet. Succes.

Vuske | 16 augustus 2014, 12:15

Wordt het niet eens tijd voor een overzichtelijkere site, waar je alle info snel en makkelijk terug vindt.
Zo treed er bv. in thorn twee gezelschappen op, maar er is op de site na lang door klikken niks te vinden van tijden en waar het plaats vindt.
Ja betaal gedeelten met reservering is wel te vinden.

Tuur | 10 augustus 2014, 20:39

de voorstelling van PIECE OF MY HEART op 20 en 21 Augustus is niet in Cafe de Knip maar in Gasterie de Knip. Graag op de website goed vermelden b.v.d

Gerda Janssen | 30 juli 2014, 19:43

Prima uitgebalanceerd programma. Ook leuk dat er iets meer muziek inzit. En Manuel. Met ook leuke nieuwe onderdelen: Aoverdepaol, kindermiddag en Donderslag. Zin in. Frisse nieuwe site ook trouwens, een stuk gebruiksvriendelijker als zijn voorganger.

page.php