Jubileum-editie Limburg Festival galmt na!

Geplaatst: 28 augustus 2017

De 35ste editie van het Limburg Festival was een groot feest! Feest door de vele bezoekers, de verrassende voorstellingen, de bijzondere locaties en het geweldige zomerweer.

 

Het festival groeit na 35 jaar nog steeds en dat is te merken aan de snel uitverkochte voorstellingen, het groot aantal deelnemers bij de wandel- en fietstochten en de grote groep vrijwilligers die elk jaar weer staat te trappelen om mee te helpen.

 

Is dit samen te vatten in cijfers? Jazeker! Heeft u even? Want met 125 voorstellingen – waarvan 80% uitverkocht en een bezettingsgraad van 91% – van 85 artiesten op zo’n 100 locaties in 7 gemeentes hebben we 50.000 bezoekers welkom mogen heten. En dit alles met de onmisbare hulp van 150 vrijwilligers. Ons credo ‘bijzonder theater op bijzondere locaties in magisch Midden-Limburg’ hebben we waar gemaakt. We zijn neergestreken in verlaten boerderijen, lege kerken, oude kloosters, uitgestrekte landerijen en op het water van Mooder Maas en dat binnen de grenzen van de gemeentes Leudal, Maasgouw, Weert, Roermond, Echt/Susteren en Roerdalen/Wassenberg.

single.php