Spring naar content

Jubileumeditie Natuurlijk...Theater

De moeder aller theaterfietstochten, Natuurlijk... Theater, gaat in 2020 haar 25e editie beleven. In de voorgaande onafgebroken 24 jaar gaven meer dan 150 (inter)nationale theatergezelschappen 'acte de présence'.
We noemen hier o.a. Diego Stirman, BOT, Bencha Theater, Esther Natzijl, Maartje en Kine, Les Goules, Piepschuim, Wolkenruiters, Ulik, Theater Gnaffel, Jaap Slagman, De Zandtovenaar, Victoria Gonzales, Spitz en Co, Up and Over it, Teatro Pavana, Claire, Mimo Karchocha en De Muzen. Om er maar 'n paar te noemen....

Nu halen we voor onze jubileumeditie graag enkele in het oog springende voorstellingen uit het verleden terug. En natuurlijk vroegen we ons af: welke act zouden we wat jou betreft toe mogen voegen aan de line-up van Natuurlijk...Theater 2020? Rechtstreeks via fb maar het kan ook via info@limburgfestival.nl. Kom maar door met die reacties!

Natuurlijk...Theater strijkt dit jaar op vrijdag 14 augustus in Echt/Susteren neer, op zaterdag 15 augustus in Roerdalen en Wassenberg en op zondag 16 augustus in Leudal. Zorg er in elk geval voor dat je een van deze dagen vrij houdt !!!