Spring naar content

Corona-update

We hebben goed nieuws: Limburg Festival 2021 gaat écht door met een nagenoeg volledig programma! Van 25 tot en met 29 augustus wordt Midden-Limburg weer omgetoverd tot één groot theaterlandschap vol betoverende en verrassende acts. 

 

Programma

Op dit moment kunnen nagenoeg alle voorstellingen zoals gepland (met de op dat moment wettelijke maatregelen in acht nemend) plaatsvinden, al is een verminderd aantal beschikbare kaartjes per voorstelling onvermijdelijk. Desalniettemin zetten wij alles op alles om ook dit jaar weer podium te geven aan het mooiste theateraanbod en zorgen we voor verrassende routes om je onder te dompelen in dans, opera en muzikaal theater. Het volledige programma wordt medio juli via onze website en kanalen bekend gemaakt.

Een tipje van de sluier? Wat dacht u van George en Eran Producties, De Jonge en de Witte, BOT, Zwermers, Nhung Dam, Piepschuim, Joost Vrouenraaets & Marika Meoli en nog veel meer!

 

Natuurlijk…Theater!?

Momenteel bekijken we de opties om de fietsroutes van Natuurlijk…Theater door te laten gaan, en als dat lukt, in welke vorm. De spontaniteit waarmee bezoekers normaliter een kaartje konden kopen en massaal de fietstocht konden afleggen, worden door corona bemoeilijkt. De aankomende weken hakken we de knoop door!

 

Coronamaatregelen

Uiteraard kan ons festival enkel doorgang vinden met in achtneming van de op dat moment geldende coronamaatregelen en toegangsvoorwaarden voor festivals. Zo werken we vooralsnog met looplijnen en zal iedere bezoeker bij binnenkomst gevraagd worden haar/zijn handen te desinfecteren. Mogelijk moet een vaccinatiebewijs of een negatieve sneltest bij de ingang worden getoond. Op 13 augustus maakt de overheid bekent of de 1,5 meter afstand houden vervalt. Houd onze sociale media en nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste updates!