Duda Paiva Company - Monsters

Monsters is een bijzondere voorstelling van de wereldberoemde poppenmaker en danser Duda Paiva. Met zijn cross-over van dans en poppenspel brengt hij toeschouwers in een wereld die zij kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms. Recht voor je neus. En soms zó dichtbij dat het bijna griezelig echt is. 

Gelukkig heeft Narcissus de monsters onder controle. Hij laat zien wat zij allemaal kunnen: een koprol maken, dansen, zingen en zelfs vliegen. Maar monsters houden niet van kunstjes. Daarom komen ze in opstand en is opeens de vraag, wie nu werkelijk het monster is. Eén ding is zeker: wat je ziet is niet wat je krijgt. Alles is steeds weer anders in deze slapstick voorstelling. 

Concept/regie: Duda Paiva; dramaturgie: Kim Kooiman;spel: Josse Vessies, Cat Smits, Tim Velraeds; poppen: Duda Paiva, Justyna Banasiak, André Mello, Tim Velraeds;compositie: Wilco Alkema; licht: Mark Verhoef;beeld: Daniel Patijn; kostuum: Atty Kingma;  tekst advies: Harriet Stroet; repetitor; Ederson Xavier; productie: Marijana Mikolcic; coproducent: Korzo.

LOCATIE