Spring naar content

DUDA PAIVA COMPANY – Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

Donderdag 26 aug 19u00 Kasteel Aldenghoor, Kasteelllaan 9. Haelen
Vrijdag 27 aug 15u00 Openluchtpodium De Abdijhof, Hofstraat 12, Thorn
Zaterdag 28 aug 15u00 Roermond, Weerstand Roermond, Bredeweg 10

Speelt buiten

Duur: 60 minuten / Tickets: Gratis maar reserveren noodzakelijk.

 

LET OP! In verband met de regenachtige weersvoorspelling, is deze voorstelling op vrijdag verplaats van Stevensweert naar Thorn!

 

Een serieus grappig verhaal voor iedereen vanaf zes jaar!

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Vergeten Dieren en Verloren Zaken is de vierde jeugdtheatervoorstelling van Duda Paiva Company en een idee van Tim Velraeds, één van de vaste spelers. Tim is gefascineerd door dieren die zijn verdwenen. De magische wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer tot leven te brengen.

In Vergeten Dieren en Verloren Zaken laat Duda Paiva Company op lichtvoetige wijze de connectie zien tussen mens en natuur. Welke rol spelen wij in de wereld en welke keuzes kunnen wij maken?

In de pers

Theaterkrant (keuze van de criticus):
“Zo ontstaat in de energieke en doeltreffende regie van Duda Paiva een even hilarische als betekenisvolle familievoorstelling. Met een prachtige schittering in de dierenogen.”
“Hilarische winkel vol eigenaardigheden”

 

Credits

Regie: Duda Paiva
Idee: Tim Velraeds
Spel: Tim Velraeds en Cat Smits of Alexander Brouwer en Nora Tinholt
Dramaturgie: Kim Kooiman
Poppen: André Mello en Duda Paiva
Soundscape: Wilco Alkema
Lichtontwerp: Mark Verhoef
Decor: Daniel Patijn
Kostuum: Atty Kingma