Ekaterina Levental - De Grens

Zaterdag 11 augustus | 19u30 | Uffelsemolen, Uffelsestraat 5, Haler (UITVERKOCHT)

Zondag 12 augustus | 15u00 | Theaterboerderij Boeket, Rosselweg 3, Nederweert

 

In de muziektheatervoorstelling De Grens vertelt zangeres Ekaterina Levental over haar verblijf als 16 jarig meisje in verschillende opvangkampen, na haar vlucht uit de Sovjet Unie. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

In deze indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest. De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg.

De Grens is de tweede in een serie solo muziektheatervoorstellingen door Ekaterina Levental, gemaakt in samenwerking met regisseur/vormgever Chris Koolmees. Deze serie behandelt relevante actuele thema’s en wordt gemaakt voor een breed publiek. Iedere voorstelling vertelt een persoonlijk verhaal, in een theatrale bewerking, en wordt geïllustreerd met gevarieerde muziek. De producties zijn flexibel van opzet, en spelen op diverse podia, van theaterzaal of concertpodium tot in huiskamersetting.

Credits.
Spel: Ekaterina Levental Regie: Chris Koolmees.

LOCATIE