Geef een Toegift

Koop een extra theaterkaartje voor een ander!

Sinds dit jaar is het Limburg Festival aangesloten bij De Verenigde Podiumkunstenfestivals, een samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals. Met de aangesloten festivals starten we met het project ‘De Toegift’. Door het hele land wordt publiek opgeroepen een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen. Zo helpen we elkaar om de podiumkunsten toegankelijk te maken voor een breder, nieuw publiek. Ook het Limburg Festival is trotse deelnemer aan dit project.

Hoe werkt het?
Het Limburg Festival heeft voor ‘De Toegift’ de voorstelling Monsters van Duda Paiva Company (zaterdag 11 augustus om 16u15 in TheaterHotel de Oranjerie) uitgekozen. U kunt de kaarten online bestellen via de ticketservice van De Oranjerie. De voorstelling staat apart aangegeven in het programma-overzicht. Als u kaarten bestelt voor De Toegift, komen deze op de orderbevestiging te staan, maar de kaarten worden na betaling niet toegestuurd. De bestelde kaarten komen via samenwerkingsverbanden met Stichting Leergeld en Vluchtelingenwerk Roermond bij de juiste persoon terecht. Op deze manier wordt tevens optimaal gebruik gemaakt van bestaande netwerken.

Om het project te stimuleren hebben we als Limburg Festival het Toegift-kaartje voor deze voorstelling bewust laag gehouden. Men betaalt slechts € 7,50 per extra kaartje.

De voorstelling Duda Paiva Company - Monsters (6+)
Monsters is een bijzondere voorstelling van de wereldberoemde poppenmaker en danser Duda Paiva. Met zijn cross-over van dans en poppenspel brengt hij toeschouwers in een wereld die zij kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms. Recht voor je neus. En soms zó dichtbij dat het bijna griezelig echt is.

De wonderlijke poppen van Duda Paiva Company hebben gekke koppen, vleugels, staarten, armen en benen. Zijn het dieren of mensen? Zijn ze lief of juist gemeen? Gelukkig heeft Narcissus ze onder controle. Hij laat ze koprollen maken, dansen, zingen en zelfs vliegen. Maar de monsters willen geen kunstjes meer en komen in opstand!