Spring naar content

Limburg Festival 2020: Go or no go

Het coronavirus houdt Nederland en de wereld stevig in hun greep. Het is nog onduidelijk wat de mogelijke consequenties zijn voor ons festival, maar op dit moment gaan we ervan uit dat het Limburg Festival doorgaat. Mogelijk moeten we wel wat aanpassingen doorvoeren, maar daar hebben we nu nog geen goed zicht op. Daarbij zijn we vanzelfsprekend ook afhankelijk van de tegen die tijd genomen overheidsmaatregelen. Maar ook van de (on)mogelijkheden van de diverse makers om dan hun gewenste voorstelling te kunnen spelen.

Eind mei nemen we een beslissing voor een go or no go. En laten we iedereen weten welke aanpassingen we ja of nee gaan doorvoeren. Of eerder indien de regering in de tussentijd met een aanpassing van de maatregel komt.

Onze website www.limburgfestival.nl en sociale media kanalen zullen we gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen. We proberen hier ook aandacht te besteden aan makers en artiesten die hard geraakt worden door de corona-maatregelen.

Op dit moment rest ons alleen om elkaar op gepaste afstand fysiek te benaderen, goed op elkaar te letten en er alles aan te doen om gezond te blijven.