Spring naar content

Natuurlijk...Theater

In 1996 stond Natuurlijk…Theater voor het eerst op het programma. En het was, vanaf het allereerste begin, een groot succes! Door de jaren heen is de fietsroute gegroeid tot een van de meest populaire onderdelen van het Limburg Festival. Dit jaar beleeft Natuurlijk…Theater zijn 25e jaar en daarom presenteren we een bijzondere jubileumeditie met de beste of spraakmakende acts door de jaren heen. Genieten met een vleugje melancholie.

Per route zijn er meerdere startplekken en startmomenten. Vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk om, eenmaal een ticket voor een starttijd gekocht, je hier als bezoeker ook aan te houden. Op de locatie kunnen, anders dan vorige jaren, géén tickets spontaan gekocht worden. Alleen dan kunnen we als festival de veiligheid garanderen die wij ons ten doel stellen. Samen maken we het Limburg Festival van en voor iedereen toegankelijk en geniet iedereen van het mooiste Natuurlijk…Theater.

Rerserveer hier je tickets!

Vrijdag 27 augustus: Nederweert/ Weert

Maak een keuze uit de volgende starttijden:
- 10.15 - 10.45 uur
- 11.15 - 11.45 uur

Startlocaties:
- Pins & Pints Bowling, Randweg-West 4B, Weert
- Life Style Vitae, Houtstraat 10, Weert
- Nieuwstraat 8, Nederweert

Zaterdag 28 augustus: Roerdalen/ Stadt Wassenberg

Starttijd: 10.15 - 10.45 uur

Startlocaties Roerdalen:
- Vurenhof Boerengolf, Vurensteeg 4 6061 EJ Posterhol
- Café Prins, Markt 3, Vlodrop
- Mini-Camping ’t Haldert – Stationsweg 76, 6075 CD Herkenbosch

Startlocaties Stadt Wassenberg:
1) Burg Wassenberg, Auf dem Burgberg 1, 41849 Wassenberg
2) Martinusplatz Effeld, Rosenweg 8, 41849 Wassenberg-Effeld
3) Haus am See Ophoven, gegenüber/tegenover Agathastraße 41, 41849 Wassenberg-Ophoven
Voor deze Duitse startlocaties kun je vanaf 16 augustus tickets reserveren via: www.ticketshop.nrw/produkte

Zondag 29 augustus: Leudal

Maak een keuze uit de volgende starttijden:
- 10.15 - 10.45 uur
- 11.15 - 11.45 uur

Startlocaties:
- Restaurant Preuverie Bekkers Marie, Raadhuisstraat 1, Roggel
- Café ’t Sinterkläöske, Dorpstraat 116, Heythuysen
- Kerkplein, Neer

Alle voorstellingen staan tijdens alle dagen buiten geprogrammeerd 

 

Line-up

Mimo Karcocha - Chili

In 2017 zette mimespeler Mimo Karcocha Midden-Limburg al op stelten. Hij is daarbij even vertederend als brutaal. Mimo Karcocha speelde al in Berlijn, Praag, Wenen, Barcelona, Rome, Sao Paulo en Tokyo, en nu dus nog één keer in ons fraaie Limburg. Hij is dé Chileense meester der improvisatie met eeuwige houdbaarheidsdatum.

Piepschuim - Nederland

Ook stond Piepschuim in 2017 op het programma van Natuurlijk…Theater jaar. Muziekprogramma’s van het succesvolle duo Piepschuim staan bol van wonderlijke gedachtekronkels en aanstekelijk enthousiasme. Met muziek, theater en een gezonde dosis humor geeft Piepschuim haar publiek steeds weer nieuwe energie. Weg met de bittere pillen, wrange drankjes en enge injecties. Piepschuim geneest zacht waar het kan, hard en doeltreffend waar het moet.

Jaap Slagman – Nederland

Een schilderij dat zichzelf onthult. Een gezicht verschijnt. Nieuwsgierig kijkt het naar de mensen. Je kan er niet omheen. Intrigerend, verrassend en vertederend. Jaap zorgde in 2000 al bij het publiek van het Limburg Festival voor verrassende en prikkelende confrontaties en doet dat dit jaar opnieuw. De nuance is subtiel, het effect groots.

Bencha Theater- Nederland

Bencha Theater maakt theatrale en kleurrijke circusvoorstellingen. In 2011 maakte het gezelschap voor de eerste keer zijn opwachting binnen Natuurlijk…Theater. Geheel in stijl van het nieuwe circus, met adembenemende dans, verticaal opgevoerd tegen een blinde muur van een hoog gebouw. Op de maat van opzwepende muziek laten ze spectaculaire en originele luchtacrobatiek versmelten tot boeiende dans.

Gromic – Spanje

De Spaanse clown Gromic neemt het publiek mee in een wereld vol verrassingen, ontroering en opwinding. Geniet van zijn vrolijke en ontwapenede show, waarin hij veelvuldig, zomaar uit het niets, de lach tevoorschijn tovert. Gromic nodigt je, net als in 2013, uit om zijn show op het langzame ritme van het leven te ondergaan en te laten gebeuren wat gebeurt.

Up & Over It – Ierland

Voor een goed keukentafelgesprek zat het Ierse duo Up & Over It al in 2015 niet verlegen. Zonder woorden laten ze hun handen wapperen: ritmisch, dynamisch en alleen op tafel. En wat er ook valt, geen onvertogen woord. Mét extra shots Ierse aanstekelijkheid.