NATUURLIJK... THEATER

Vrijdag Echt/Susteren  |  Zaterdag Roerdalen/Wassenberg  |  Zondag Leudal/Nederweert

Fietsen door het prachtige Midden-Limburgse landschap en onderweg je laten verbazen door bijzonder theater. Dat is Natuurlijk…Theater! Al 24 jaar genieten bezoekers tijdens deze theatrale fietstocht door het sfeervolle Echt-Susteren, het lommerrijke Roerdalen/ Wassenberg en het groene Leudal. Deze gemeentes vormen het decor van het rondtrekkende theatercircus vol met (inter)nationale artiesten. Fiets mee en je zintuigen worden op allerlei onverwachte manieren geprikkeld! Geschikt voor het hele gezin.

Let op, alleen voor de editie in Roerdalen-Wassenberg: ben je niet in de gelegenheid om de 35 km lange tocht per fiets af te leggen? Stap dan in de Geluksexpres, en geniet op een fluisterstille manier van het mooie landschap en 4 acts die binnen de theaterfietstocht Natuurlijk…Theater staan geprogrammeerd. Meer info via de webshop van VVV Limburg.

Entree: volwassenen € 7,- p.p. en kinderen t/m 12 jaar zitten/fietsen € 3,- p.k.

GEZINSKAART, alleen voor de editie Roerdalen-Wassenberg: € 18,- voor 2 volwassenen incl. onbeperkt aantal kinderen. De twee volwassenen hoeven overigens niet persé gezinsleden te zijn. Dat mogen bijvoorbeeld ook de buurvrouw, de vriendin van pappa, de parochieherder of de vriendelijke collega op ’t werk te zijn. Of een combinatie van voorgenoemden.

Starttijden: Tussen 10u30 en 12u00