Spring naar content

Limburg Festival Talkshow Live

En dan hebben we nog een aardige verrassing in petto. Zaterdagavond 15 augustus is bij Hotel De Abdij in Horn de 1e Limburg Festival Talkshow Live.

Als rots in de branding der conversatie gaat Martijn Crins in gesprek met o.a. Brigitte van Eck, directeur van het Munttheater Weert, Mayke Roels, Limburgse theatermaakster en Geert Hautekiet, Vlaamse zanger/verteller en instrumentenbouwer. Tafelheer is Jan Klompen, directeur van het Limburg Festival. Het gesprek zal niet alleen gaan over de stand van cultuur in Limburg maar ook over persoonlijke drijfveren van de afzonderlijke gasten aan tafel. Wat brengt ze ertoe om te doen wat ze doen. Het belooft een mooi zomerse zomeravond te worden!

Tussendoor zijn er muzikale hoogstandjes van Woody, the Human Jukebox te verwachten. En Theatergroep Piepschuim komt de Limburg Festival Talkshow afsluiten.

Uiteraard de coronamaatregelen in acht nemend, kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een lekkere borrelplank (€8,-) deze talkshow bijwonen op het terras van Hotel Restaurant De Abdij! Aanvang 20:00 en wees op tijd ..... dan begeleiden we u hoogstpersoonlijk naar uw tafeltje!

Reserveren voor deze avond is verplicht. Inmiddels is er geen plek meer en is deze avond inmiddels uitverkocht! Kom niet op de bonnefooi... u komt helaas niet binnen.

LOCATIE