Spring naar content

Limburg Festival Talkshow Live

En dan hebben we nog een aardige verrassing in petto. Zaterdagavond 15 augustus is bij Hotel De Abdij in Horn de 1e Limburg Festival Talkshow Live.

Als rots in de branding der conversatie gaat Martijn Crins in gesprek met o.a. de hoogste Limburgse politicus op het gebied van cultuur: Ger Koopmans. Over de cultuurstatus van (Midden-)Limburg maar ook over zijn kijk op het Limburg Festival in het algemeen. Maar er schuiven meer boeiende en ludieke gasten aan. De exacte line-up houden we nog even geheim, maar het belooft een mooi programma te worden!

Tussendoor zijn er muzikale hoogstandjes van Woody, the Human Jukebox te verwachten. En Theatergroep Piepschuim komt de Limburg Festival Talkshow afsluiten.

Uiteraard de coronamaatregelen in acht nemend, kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een lekkere borrelplank (€8,-) deze talkshow bijwonen op het terras van Hotel Restaurant De Abdij! De entree is gratis maar reserveren voor deze avond is verplicht!  Aanvang 20:00 en wees op tijd ..... dan begeleiden we u hoogstpersoonlijk naar uw tafeltje!

LOCATIE