Terugblik zondag 12 augustus

De laatste dag alweer. Ze zeggen dat de tijd vliegt als je plezier hebt. Nou, wij kunnen dit beamen! Want na een jaar voorbereiding, zijn 5 dagen voorbij in een zucht. Maar wat was het fantastisch!!

We sluiten deze laatste dag af met de Leudalse editie van de fietstocht Natuurlijk...Theater. Net als de vorige twee dagen, is het ook vandaag volle bak. Jong en oud geniet van de verschillende voorstellingen.

Ondertussen is in Roermond de 3e editie van de stadswandeling Danspromenade. Ook dit jaar weer stijf uitverkocht. Met zes totaal verschillende acts worden de deelnemers meegenomen in de betoverde wereld van dans.

Heel anders dan de groots opgezette fietstocht en wandeling, waren de twee bijzondere theatervoorstelling van vandaag. En zoals het hoort, op twee bijzondere locaties.
Matzer over de vloer nam de bezoekers mee in zijn verhaal bij het Cuypershuis, terwijl Ekatarina Levental in Nederweert haar levensverhaal vertelde, begeleidt met mooie liedjes en betoverde harpklanken.

De dag werd afgesloten met een oorverdovende voorstelling van BOT. Oorverdovend in de stilte, in de emotie en in de soms keiharde indringende klanken. De symboliek van de vergankelijkheid van de mens... een mooi einde van het festival.

Bekijk hier het laatste vlog van onze vlogger Antoinette!