Terugblik zaterdag 11 augustus

Een beetje later vandaag maar hierbij toch nog de terugblik van gisteren. Jeetje het was me een dagje wel want man, man wat een drukte!! Het zag zwart van de mensen. In Roermond bij de Gekleurde Stad en in Roerdalen/Wassenberg bij de fietstocht Natuurlijk...Theater. Maar ook in Weert liepen drie uitverkochte Ommetje Opera’s door de wijk Biest.

In Weert werd de voorstelling Ik was hier van deJong&deWitte druk bezocht. Onder andere door wethouder Geert Gabriels. Leuk!

Bij de voorstelling Monsters van Duda Paiva Company was het dringen geblazen omdat iedereen een glimp van de monsters wilde zien. En dat is te begrijpen want het is een geweldige voorstelling!

Ekatharina Levental ontroerde de bezoekers met haar eigen levensverhaal als Russische vluchteling van 16 jaar en haar verblijf in verschillende opvangkampen. De reacties na de voorstelling waren hartverwarmend!

De dag sloot af met het spektakel van BOT In Kelpen-Oler speelde ze het dak eraf met hun voorstelling Lek. Want ja... het leven is een feest! Toch...?

Vandaag de laatste dag alweer. Helaas... wil je vandaag nog een voorstelling meepikken? Dan moet je snel zijn. Om 15 uur speelt Ekatharina Levental in Nederweert en om 16.30 uur kun je nog naar Matzer over de vloer bij het Cuypershuis.