The 100 Hands - In the Midst of Everything

Plots zijn ze er, zomaar, precies in het midden van het publiek. Ze vangen, vallen en struikelen over elkaar, rollen, schuiven en kaatsen door de ruimte. Terwijl ze spelen, vormen ze de meest verrassende fysieke vormen en situaties.
In the Midst of Everything is een acrobatisch spel tussen twee dansers, een fysiek eerbetoon aan de inspanning en energie van het samen doen, aan het plezier en de mogelijkheden die daaruit voortkomen.

                                                                                                                                                                                   

Credits: Choreografie: Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik-Škerlj. Dans (afwisselende duo’s bestaand uit): Jade van den Hout, Jasper Džuki Jelen, Georgia Begbie, Sergio Debevère, Dylan Holly, Steffi de Leeuw.

Muziek: Simone Giacomini. Kostuums: Mojra Vogelnik-Škerlj.

Foto's: Valeria Cosi, Moon Saris, Thorsten Arendt

Met dank aan: Jocelyn Bergland, Korzo Theater, Bijlmerpark Theater en Opendans Festival Rotterdam, PLAN Brabant, DansBrabant, Podium Bloos.

Quote: Hun acrobatische toeren, hun dansen tussen het publiek, hun zwierende lichamen over de betonnen vloer en door de ruimte, dat alles liet als etsnaalden sporen na. Wat een energie, wat een imponerende vertoning, wat een treffende eigenheid!'  Tuur Devens voor Theaterkrant.nl

LOCATIE