Nanna Tieman - Breeknacht UITVERKOCHT

Don 8 aug | Vrij 9 aug | Za 10 aug | Zo 11 aug - 15u00
Verzamelen bij Gasterie De Knip | Groenstraat 1, Wessem

Voorstelling van donderdag 8 augustus is uitverkocht!

Romijn en Nanna, man en vrouw, hebben samen een succesvol theatergezelschap. Ze maken o.a. de voorstellingen Honger,Driften en Vader. In september 2015 slaat het noodlot echter toe. Na het spelen van hun nieuwe voorstelling Feest krijgt Romijn achter het stuur op weg naar huis vanuit het niets een herseninfarct. Nanna zit ernaast en kan niet meer doen dan de hulpdiensten bellen.

Van de ene op de andere seconde is het leven van Nanna en Romijn 180 graden gedraaid. Een lange weg van revalidatie en wederopbouw volgt. Uit de brokstukken halen zij samen wat nog bruikbaar is en nemen afscheid van dat wat voorgoed kapot is.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maakt Nanna nu opnieuw een voorstelling: Breeknacht. Vanuit haar persoonlijke perspectief, dat van partner en mantelzorger. Over het leven voor en het leven na die afschuwelijke zwarte septembernacht.

Dit seizoen reizen Nanna en Romijn weer ‘als vanouds’ langs de theaters met hun voorstelling. Breeknacht is een indringend waargebeurd verhaal over zware tegenslag, kracht, moed en hoop maar vooral en uiteindelijk een verhaal over hun liefde die (bijna) alles overwint.

Tekst: Nanna TiemanSpel: Nanna Tieman en Romijn Conen

LOCATIE