Spring naar content

Kaartverkoop Limburg Festival

Volledig programma online

Het volledige programma met beschrijving van alle onderdelen en voorstellingen staat op onze website zodat iedereen naar hartelust kan grasduinen en in alle rust tot een afgewogen programmakeuze kan komen. In het Speelschema 2022 heb je een snel overzicht per dag en kun je gemakkelijk je eigen route plannen. We wensen jullie alvast heel erg veel Limburg Festival voorpret. 

 

Geef een Toegift

‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe het werkt?

Bij aankoop van een kaartje wordt de bezoeker gevraagd of hij/zij een extra kaartje wil kopen voor iemand die graag een concert of een voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. De tickets die op deze manier extra worden gekocht komen bij geïnteresseerden terecht via partnerschappen met lokaal gewortelde sociale organisaties. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande netwerken en kunnen de gevers van een Toegift er gerust op zijn dat hun gift goed terecht komt.