Skip to content

TICKETS

De kaartverkoop van het Limburg Festival loopt elk jaar via de ticketservice van TheaterHotel De Oranjerie.
Voor de Vrienden van het Limburg Festival start deze elk jaar 1 week voorafgaande aan de vrije verkoop. Daardoor hebben zij meer kans op de kaartjes voor de diverse bijzondere voorstellingen of projecten.  Daartoe ontvangen zo ook als eerste - in de regel is dat eind juni - onze Festivalkrant in hun digitale brievenbus.
 

Ga hier naar de ticketservice van TheaterHotel De Oranjerie!

Geef een Toegift

‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe het werkt?

Bij aankoop van een kaartje wordt de bezoeker gevraagd of hij/zij een extra kaartje wil kopen voor iemand die graag een concert of een voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. De tickets die op deze manier extra worden gekocht komen bij geïnteresseerden terecht via partnerschappen met lokaal gewortelde sociale organisaties. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande netwerken en kunnen de gevers van een Toegift er gerust op zijn dat hun gift goed terecht komt.

 

 

67311576_920353781665013_1506551618357690368_o