Spring naar content

Ticketverkoop!

Kaartverkoop  volop in beweging 

Vrijdag 22 juli start de voorverkoop voor onze Vrienden, en een week later - op 29 juli - start de reguliere kaartverkoop voor iedereen. Telkens vanaf 10u00. Dat kan via onze eigen site maar ook via de website van TheaterHotel de Oranjerie (www.theaterroermond.nl

Volledig programma online

Zodra het programma online komt zijn jullie de eerste die dat horen. Dan kun je dus alvast naar hartelust grasduinen en in alle rust tot een afgewogen keuze komen.  

Kaartverkoop TheaterHotel de Oranjerie

De kaartverkoop van het Limburg Festival loopt elk jaar via de ticketservice van TheaterHotel De Oranjerie. Je kunt de kaarten ook aan de balie kopen. 

 

Geef een Toegift

‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe het werkt?

Bij aankoop van een kaartje wordt de bezoeker gevraagd of hij/zij een extra kaartje wil kopen voor iemand die graag een concert of een voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. De tickets die op deze manier extra worden gekocht komen bij geïnteresseerden terecht via partnerschappen met lokaal gewortelde sociale organisaties. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande netwerken en kunnen de gevers van een Toegift er gerust op zijn dat hun gift goed terecht komt.