Spring naar content

Ticketverkoop!

Kaartverkoop  volop in beweging 

Vrijdag 23 juli start de voorverkoop voor onze Vrienden, en een week later op 30 juli de reguliere kaartverkoop voor iedereen. Let op: op beide dagen start de kaartverkoop om 18 uur. Vanwege de coronamaatregelen hebben we een aantal keren onze verkoopdata- en tijden aangepast, waardoor we per ongeluk verschillende starttijden hebben gecommuniceerd. Onze excuses voor het ongemak! Koop als Vriend dus morgen je kaart vanaf 18 uur. Uiteraard op de website van TheaterHotel de Oranjerie (www.theaterroermond.nl

Volledig programma online

Inmiddels staat het programma online. Je kunt dus alvast naar hartelust grasduinen en in alle rust tot een afgewogen keuze komen. Veel plezier. 

Kaartverkoop TheaterHotel de Oranjerie

De kaartverkoop van het Limburg Festival loopt elk jaar via de ticketservice van TheaterHotel De Oranjerie. Je kunt de kaarten ook aan de balie kopen. 

 

Geef een Toegift

‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe het werkt?

Bij aankoop van een kaartje wordt de bezoeker gevraagd of hij/zij een extra kaartje wil kopen voor iemand die graag een concert of een voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. De tickets die op deze manier extra worden gekocht komen bij geïnteresseerden terecht via partnerschappen met lokaal gewortelde sociale organisaties. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande netwerken en kunnen de gevers van een Toegift er gerust op zijn dat hun gift goed terecht komt.

 

Het Geluid Maastricht

Voor de editie 2021 hebben we gekozen voor de voorstelling Limburgse Horizon van het Limburgs gezelschap Het Geluid Maastricht.

In de wei van boer Gootjes te Wessem presenteert Het Geluid een futuristisch landschapsconcert met field-recordings, verzameld in de kassen van Limburg, en andere geluiden die te maken hebben met de toekomst van de landbouw en ons voedsel. Limburgse Horizon belooft een cross-over te worden tussen een kermisattractie en een beeldende-kunstinstallatie, een levende sculptuur, een spektakel met elementen van een landschapsconcert, waar de bezoeker van buitenruimte naar binnenruimte gaat en een nieuwe wereld binnentreedt. Bij de voorbereidingen voor deze productie werkte Het Geluid samen met studenten van het Citaverde College en boeren uit verschillende delen van Limburg.

 

Schermafbeelding 2021-07-19 om 19.29.52