Vacature Secretariaat

 

Het Limburg Festival is een hedendaags locatietheaterfestival in het hart van de provincie Limburg, dat bijzonder theater op bijzondere (landschappelijke) plekken programmeert. Het maakt van Midden-Limburg één groot openluchtpodium met een gevarieerd pallet aan theater op locatie, dans, opera, muziek, mime, poppenspel, beeldende performances en straattheater. Het is een ‘verhalen vertellend’ zomerfestival dat verbindingen legt tussen en met het Limburgse cultuurlandschap en de monumentale historie, cultuur en natuur.

Het kernteam van het Limburg Festival bestaat uit enthousiaste mensen die het gehele jaar door betrokken zijn bij de organisatie van het festival dat doorgaans in augustus plaatsvindt. Het team bestaat uit denkers en doeners, ieder met een eigen talent. Ieder teamlid verzorgt een onderdeel van de organisatie zoals penningmeesterschap, PR, sponsor- en fondsenwerving, techniek, programmering en secretariaat.

Momenteel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor het

Secretariaat

Als lid van het kernteam neem je deel aan de vergaderingen die maandelijks, en in de maanden voorafgaand aan het festival wat frequenter, plaatsvinden. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het secretariaat. Zo zorg je o.a. voor

  • notuleren van de vergaderingen
  • beheer van het adressenbestand vrienden, vrijwilligers en mailinglist nieuwsbrief
  • het werven en inplannen van vrijwilligers tijdens het festival
  • de administratieve afhandeling van de contracten met artiesten en de hieruit voortvloeiende checklijsten voor de uitvoer van de voorstellingen
  • huisvesting van artiesten in hotel De Abdij, Horn (onze thuisbasis tijdens het festival)
  • samenstellen - in samenspraak met Hotel De Abdij - van de kamerindeling voor artiesten. Tevens heb je contact met De Abdij betreffende de catering en dagelijkse gang van zaken.
  • secretariële ondersteuning opening en kaartverkoop voorstellingen

Wat bieden wij?

Een leuke functie binnen een enthousiast team dat samen met een grote groep festivalvrijwilligers een theaterfestival organiseert in het hart van de provincie Limburg. De functie van kernteamlid is onbezoldigd. Wel bieden wij een onkostenvergoeding.

Wat vragen wij?

Een enthousiaste man of vrouw met talent in organiseren, plannen, die probleemoplossend kan werken en stressbestendig is; liefst met ervaring met Office (Word en Excell). Een goede kennis van het Engels is een pré. Ook niet onbelangrijk: je bent gedurende de daadwerkelijk festivalperiode beschikbaar om ingeroosterd te worden. Dit gebeurt in onderling overleg met de andere leden van het secretariaat. Voor 2019 betekent dit van dinsdag 6 t/m zondag 11 augustus.

Bovenal zijn we op zoek naar iemand die de visie van ons festival ondersteunt: samen bijzonder theater op bijzondere locaties aanbieden aan een zo breed mogelijk publiek.

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar: helmie@limburgfestival.nl.
Een reactie vóór 1 april wordt op prijs gesteld.