Spring naar content

Vriendensteun

Vriendensteun

Met bloedend hart hebben we onlangs gemeld dat het Limburg Festival 2020 in de reguliere vorm niet door kan gaan. Het moment dat we als theaterliefhebbers weer met z'n allen samen mogen genieten van grootschalige locatievoorstellingen, laat nog even op zich wachten. Desalniettemin geven wij de hoop niet op. We onderzoeken nog steeds de mogelijkheden van theater in een buitengewone intieme setting voor een beperkt publiek. Met de laatste berichtgeving van onze minister-president in het achterhoofd komt een theaterzomer misschien toch een stukje dichterbij!

Hoe het ook wendt of keert: het Limburg Festival is en blijft afhankelijk van de financiële support van haar vrienden. Per 1 juni zal daarom een incassoverzoek je bereiken.Wij hopen daarom dat je het festival, zelfs als er in 2020 geen editie plaatsvindt, toch blijft steunen middels de jaarlijkse bijdrage. Mocht je deze bijdrage niet kunnen missen: laat dit dan vóór 1 juni weten middels een mail naar info@limburgfestival.nl 
Wij hopen echter van harte dat je het Limburg Festival een warm hart toedraagt, zeker in deze tijden, door de financiële bijdrage te continueren.

Voor nu: blijf gezond en kom dichter tot elkaar door afstand te houden!