Spring naar content

Het Limburg Festival is het oudste theaterfestival in Midden-Limburg! Al bijna 40 jaar, sinds 1983, geven we bezoekers een unieke ervaring door ze te verwonderen en te prikellen met bijzonder theater op unieke locaties. Wij toveren Midden-Limburg vijf dagen lang om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod aan theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.

Limburg Festival, 25 t/m 29 augustus 2021

We hebben supergoed nieuws: Limburg Festival 2021 gaat door met een nagenoeg volledig programma! Van 25 tot en met 29 augustus hopen we Midden-Limburg weer om te toveren tot één groot theaterlandschap vol betoverende en verrassende acts. Zij het onder voorwaarden. Lees daarvoor onder andere de laatste corona update. 

 

Start Kaartverkoop  23 en 30 juli vanaf 18.00 uur

Morgen 23 juli start de voorverkoop voor onze Vrienden, en een week later op 30 juli de reguliere ticketverkoop voor iedereen. Let op: op beide dagen start de kaartverkoop om 18 uur. Vanwege de coronamaatregelen hebben we een aantal keren onze verkoopdata- en tijden aangepast, waardoor we per ongeluk verschillende starttijden hebben gecommuniceerd. Onze excuses voor het ongemak! Koop als Vriend dus morgen je kaart vanaf 18 uur. Uiteraard op de website van TheaterHotel de Oranjerie (www.theaterroermond.nl

 

Ga hier naar de ticketverkoop   |    Lees hier de laatste corona-update!