Spring naar content

ZATERDAG 27 AUG 2022

Dag vier en we beginnen op stoom te komen. De theaterfietstocht Natuurlijk... Theater doet vandaag zowel de gemeenten Roerdalen als de Duitse buurgemeente Stadt Wassenberg aan. In Weert rollen we de Dans Promenade voor jullie uit. Een wandeling door de binnenstad van Weert waar je verrast wordt met bijzondere dansvoorstellingen op unieke plekken. Dansen, dansen, dansen …..

Theater op Locatie biedt veelal dezelfde voorstellingen als gisteren te weten die van Marlies Ruigrok, Het Nieuwstedelijk, De Rotterdam Connectie en Cat Smits.

Nieuw op het menu vandaag en de moeite van het bezoeken meer dan waard is Der Freischütz van Opera Compact die in het Openluchttheater in Thorn te bewonderen valt. Met onder andere medewerking van de twee schutterijen uit het alom bekende Witte Stadje.

Talentorganisatie voor de professionele podiumkunsten Via Zuid, presenteert vandaag het Belgische talent Florian Slangen die theater ziet als een moment waarbij we op een andere manier naar onszelf en de wereld kunnen kijken. En zo is het maar net.