Spring naar content

ZATERDAG 19 AUG 2023

Festivaldag vier! En we zijn op stoom. De theaterfietstocht Natuurlijk... Theater doet vandaag zowel de gemeenten Roerdalen als de Duitse buurgemeente Stadt Wassenberg aan terwijl in Weert de Dans Promenade start. Een wandeling door de binnenstad van Weert waar u verrast wordt met bijzondere dansvoorstellingen op unieke plekken. Dansen, dansen, dansen …..

Nieuw op het menu vandaag en de moeite van het bezoeken meer dan waard is om te beginnen de voorstelling van onze muzikale vrienden van BOT. Ze laten ook dit keer beeld en geluid samenkomen in de niet zelden hartroerende muziektheater voorstelling ‘KLOEK’.  In de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Via Zuid, talentorganisatie voor professionele podiumkunsten, presenteert vandaag Naomi Steijger die je - in de bossen van de Houtsberg in Nederweert- met ‘De Zwermelingen’ een spannende maar ook ontwapenende en gevoelige luisterervaring biedt. Theater waardoor we op een andere manier naar onszelf en de wereld leren kijken. Broodnodig zo nu en dan…

Theater op locatie biedt vandaag nagenoeg dezelfde voorstellingen als gisteren. Mocht je ze gemist hebben, dan is het nu de kans om Pier21, George en Eran Producties, Thijs Schrijnemakers en/of Fedde &de Carvalho te zien.