Spring naar content

TERUGBLIK ZATERDAG 28 AUG

Vandaag maakte de Dans Promenade haar debuut in Weert en tijdens Ode aan de Maas maakte men kennis met aanstormend Midden-Limburgs talent. De fietstocht Natuurlijk... Theater stond vandaag n Roerdalen/Wassenberg. Helaas door het slechte weer en de corona-regels geen hele drukke maar wel een hele gezellige tocht!

Woodland verraste met een bijna meditatieve wandeling door de bossen van Shakespeare. Karavaan nam je mee in een boeren liefdesverhaal in de weilanden in Leveroy en Martijn Crins kreeg nog 1 keer de lachers op zijn hand in Weert.

Onze fotografen Moon Saris, Johan Horst,Antoine Bongers en onze eigen social media mevrouw, hebben de zaterdag weer goed gevangen in een foto-verslag.

Onder de fotogalerij vind je het programma van deze dag. Kijk en lees gerust alles nog eens na.

PROGRAMMA ZATERDAG 28 AUG

De theaterfietstocht Natuurlijk... Theater doet vandaag de gemeente Roerdalen/Wassenberg aan terwijl in Weert de Dans Promenade haar primeur beleeft. Een wandeling door het centrum van Weert waar u verrast wordt met bijzondere dansvoorstellingen op unieke plekken.

In Roermond op het terrein van Weerstand, verrast Duda Païva met theater op straat. 

En ook vandaag doet het Limburg Festival, met weer diverse bijzondere voorstellingen op unieke locaties, haar naam als theater op locatiefestival alle eer aan. Zo is daar muziektheatergroep BOT, nemen Hanneke de Jong en Jonas de Witte je ook vandaag meer op een wandeling door een heel bijzonder bos en brengen enkele jonge theatermakers uit de eigen regio een Ode aan de Maas. Al was het na de ramp waar Mooder Maas ons in heeft gestort wellicht betere geweest om dit onderdeel Node door de Maas te noemen…