Skip to content

Theater op locatie

THEATER OP LOCATIE

Bijzonder theater op bijzondere locaties in magisch Midden-Limburg. Daar staan we als Limburg Festival voor. En liever dan de geijkte theaterpodia gebruiken we de objecten van het platteland en het Maasplassengebied.

We streken dit jaar neer in verlaten boerderijen, op uitgestrekte landerijen, in serene kerken en kloosters, op desolate bedrijventerreinen, in aftandse schepen, in majestueuze kastelen en natuurlijk aan de boorden van Mooder Maas. De regio is daarmee medebepalend voor de identiteit, de programmering en de uitstraling van het festival. Voor het Limburg Festival voelt het als logisch en geloofwaardig om de natuurlijke omgeving van het gebied uit te dragen. Dat vertaalde zich deze 37ste editie in het volgende fraaie programma:

Het Groote Hoofd Familielegende George en Eran Producties Worden racisten… De Wenkbrauwerij Verhalenverteller Afslag Eindhoven Menselijk drama Sien Vanmaele Theater op Locatie Sally Dansgezelschap Maastricht Dansexplosie Margje Wittermans Ode aan thuiskomen Jansen & De Boer Familievoorstelling Theaterbedrijf Nanna Tieman UITVERKOCHT Opera Compact Muzikale voorstelling