Spring naar content

ZONDAG 20 AUG 2023

Ai, en dan zijn we aangekomen op de laatste festivaldag. Een spetterend slot weliswaar van vijf dagen theaterspektakel in Midden-Limburg. En nee, natuurlijk krijgen we er geen genoeg van. Toch? Op deze zondag strijkt het Natuurlijk...Theatercircus neer in het fraaie lommerrijke Leudal.

De Dans Promenade is vandaag te vinden in bisschopsstad Roermond. Zoals elk jaar biedt de Dans Promenade publiek een prachtige stadswandeling met een brede variatie aan dans die voor de zesde maal in successie te zien is in het prachtige Roermond.

Bij Theater op Locatie kunt u vandaag kiezen uit het culinaire avontuur bij Fedde &deCarvalho, of het indrukwekkende verhaal dat Naomi Steijger optekende bij arbeidsmigranten die hun vaak ontroerende verhalen met haar en dus ook met jullie, het publiek, delen.

Jan Schroën gaat met Fer Koolen nog biechten en onze fijne muziekvrienden van BOT zorgen zoals altijd voor een onvergetelijke theaterervaring. En daarmee zijn  we tegelijkertijd ook aangekomen bij de afsluiter van deze 41e editie van het Limburg Festival. Wie zin heeft, kan een afzakkertje in het café van de ECI Cultuurfabriek nemen. Het is na vijf dagen vol prachtige theateravonturen tijd voor gezellige nagesprekken, een koel drankje en een passend muziekje.

Dat hebben we wel verdiend dachten we zo ...