Spring naar content

ZONDAG 11 AUG 2024

Ai, en dan zijn we helaas aangekomen op de laatste festivaldag. Een spetterend slot weliswaar van vijf dagen theaterspektakel in Midden-Limburg. En nee, natuurlijk krijgen we er geen genoeg van. Toch? Op deze zondag strijkt het Natuurlijk...Theater circus neer in het fraaie lommerrijke Leudal.

De Dans Promenade is vandaag wederom te vinden in bisschopsstad Roermond. Zoals elk jaar biedt de Dans Promenade publiek een prachtige stadswandeling met een brede variatie aan dans die voor de zesde maal in successie te zien is in het prachtige Roermond.

Vandaag is het ook de laatste dag dat je getuige kunt zijn van de voorstelling ‘Iets met Boeren’ van Bureau Pees. Een voorstelling waarbij het publiek in het volle daglicht langs een collage van scènes wandelt: in de schuur, in de stal, op het erf en in de wei. En geleidelijk een tikkeltje vervreemd raakt van zijn eigen mening.

En tot slot zorgt ons huisgezelschap BOT, zoals altijd, voor een onvergetelijke afsluiter. Dit jaar met hun nieuwste creatie ‘BRAS’.

Waarmee we tegelijkertijd ook aangekomen zijn bij het afsluiten van deze 42e editie van het Limburg Festival. Wie zin heeft kan, samen met alle vrijwilligers, voor een  afzakkertje nog terecht in de bar van onze nieuwe uitvalsbasis Landgoed Leudal. Het is na vijf dagen vol prachtige theateravonturen tijd voor gezellige nagesprekken, een koel drankje en een passend muziekje. Dat hebben we wel verdiend dachten we zo …