Spring naar content

Informatie ter algemeen nut

Algemene gegevens Stichting Limburg Festival

Stichting Limburg Festival
Fiscaalnummer Limburg Festival: 08889843
Contactgegevens: zie tabblad Contact
Doelstelling, missie en visie: zie onze Beleidsplan 2021-2024.

Beleidsplan 2021-2024

Limburg Festival_cultuurplan20201-2024

Privacyverklaring Limburg Festival

Hoe gaan wij om met persoonlijke gegevens van onze websitebezoekers, festivalbezoekers, sponsoren, vrijwilligers en medewerkers? Je leest het in onze Privacyverklaring Limburg Festival.

Gedragscode voor een veilige werkomgeving

Het Limburg Festival hanteert een gedragscode voor een veilige omgeving.Uitgangspunt is dat grensoverschrijdend gedrag niet geaccepteerd wordt. We streven ernaar de organisatie dusdanig in te richten dat zulk gedrag voorkomen kan worden, dan wel adequaat aangepakt wordt. Het volledige protocol vind je hier: Limburg Festival; gedragscode voor een veilige werkomgeving

ANB-status

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Sportverenigingen, personeelsverenigingen en hobbyclubs zijn meestal geen ANBI. Mogelijk kunnen deze instellingen wel als sociaal belang behartigende instellingen (SBBI) worden beschouwd.

Als een ANBI een culturele instelling is, kan deze ANBI de status culturele ANBI krijgen. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Inhoudelijke verslagen 

Inhoudelijk verslag Limburg Festival 2021

Inhoudelijk verslag Limburg Festival 2022

Inhoudelijk verslag Limburg Festival 2023 

Financiële resultaten

Limburg Festival Jaarrekening 2021

Limburg Festival Jaarrekening 2022

Limburg Festival Jaarrekening 2023

Culturele Codes binnen het Limburg Festival

Het Limburg Festival bestuurlijk

Hoe het Limburg Festival per 03-01-2024 bestuurlijk eruitziet vind je HIER.

Festival uitvalsbasis

Tijdens het festival hebben we ons festivalsecretariaat op Landgoed Leudal te Haelen. Dit is onze nieuwe uitvalsbasis. Hier verblijven de artiesten en is het verzamelpunt van de vrijwilligers. In de avonduren wordt er bij een knapperend haardvuurtje de dag nog eens 'geëvalueerd". Kom ons gerust eens bezoeken als u vragen of opmerkingen heeft. Of gewoon zin heeft in een wijntje of een kopje koffie met Limburgse vlaai op het terras.

Landgoed Leudal
Roggelseweg 54a, 6081 NP, Haelen 

Toegankelijkheid

Ons festival staat bekent om bijzondere voorstelingen op bijzondere locaties. Dit betekent dat sommige voorstelling lastig bereikbaar kunnen zijn voor mensen die slecht ter been zijn of in een roelstoel zitten. Zo gaat de wandelroute "Ode aan … " steevast dwars door de Midden-Limburgse weilanden en over onverharde wegen. Wij voorzien niet in vervoer van en naar de voorstellingen toe. Wilt u meer informatie over een specifieke voorstelling, neem dan contact op met ons op