Spring naar content

DONDERDAG 17 AUG 2023

Opnieuw ontwaakt Midden-Limburg op deze donderdag als één groot openluchttheater met weer een topprogramma. Met nagenoeg dezelfde voorstellingen als woensdag. Horizontaal programmeren noemen ze dat. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker waardoor je, als je wil, bijna alle voorstellingen kunt beleven.

Nieuw zijn vandaag de jonge (Limburgse) theaterhonden die staan te trappelen van ongeduld om hun verhalen te vertellen. Hun enthousiasme is grenzeloos en hun ideeën zijn niet in één hokje te stoppen en stuiteren alle kanten op. Daarom is het thema dit jaar ‘Ode aan Onvoorspelbaarheid’. Er is een prachtige route uitgezet in de buitengebieden van de gemeenten Leudal en Maasgouw. Hou je van wandelen, krijg je een glimlach van mooie natuur en laat je je graag verrassen door onvoorspelbare verhalen, dan reserveer snel een plekje tijdens deze 3e editie van Ode aan….

Verder is daar de sympathieke Belg Ief Gielis die onder de naam De Wenkbrauwerij een heerlijke ode aan de verbeelding brengt. Aan hout in het algemeen en aan de pallets in het bijzonder. Een ode aan de pallet, zeg je? Ja hoor, aan de pallet, zeker en vast.

Net als woensdag staan vandaag verder geprogrammeerd ‘Alleen met de Goden’ van Afslag Eindhoven, de Double Bill met Sofie Kramer en Marleen Hendrickx en het Kasteel van Verlangen.