Spring naar content

DONDERDAG 8 AUG 2024

Opnieuw ontwaakt Midden-Limburg op deze donderdag in één groot openluchttheater met weer een topprogramma. Met nagenoeg dezelfde voorstellingen als woensdag, soort van horizontaal programmeren noemen we dat. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker omdat je daardoor, als je wilt, bijna alle voorstellingen uit ons programma kunt beleven.

In Ode aan de Bron staan vandaag de jonge (Limburgse) theaterhonden te trappelen van ongeduld om hun verhalen te vertellen. Hun enthousiasme is grenzeloos en hun ideeën zijn niet in één hokje te stoppen en stuiteren alle kanten op. Er is een prachtige route uitgezet in het maasplassengebied rondom de metropool Ohé en Laak in de gemeente Maasgouw. Hou je van wandelen, krijg je een glimlach van mooie natuur en laat je je graag verrassen door onvoorspelbare verhalen, reserveer dan snel een plekje tijdens deze 5e editie van Ode aan….

Net als woensdag staan vandaag verder geprogrammeerd PerronGeluk, Stille Helden, Kenneth Berth, Raymi Sambo en het Kasteel van Verlangen.