Promotiemateriaal

Persbericht:

 

Limburg Festival. Hèt theaterfestival van Midden-Limburg

woensdag 7 t/m zondag 11 augustus

Woensdag 7 augustus gaat de 37ste editie van het Limburg Festival weer van start. Je kunt dan vijf dagen lang op een laagdrempelige manier hoogstaand theater ontdekken. Theater vol muziek, dans en verhalen. Maar niet alleen het theater is verrassend, ook de locaties zijn vaak bijzondere (landschappelijke en stedelijke) plekken verspreidt door heel Midden-Limburg. Met dit jaar o.a. Afslag Eindhoven, George en Eran producties, Les Goulus uit Frankrijk, United Cowboys, Het Groote Hoofd, Jelena Kostic, De Wenkbrauwerij en het Argentijnse Desmadre Orkesta

Lopen, fietsen, varen... ga mee op ontdekkingstocht!

Maak kennis met jong talent tijdens de wandelroute door Wessem vol jonge theatermakers, ontdek hoe mooi opera kan zijn met de operawandeling door Weert of laat je meevoeren in de wereld van dans tijdens de wandeling door Roermond en Nederweert. Maar je kunt ook op de fiets het mooie Midden-Limburgse landschap verkennen terwijl je onderweg verrast wordt door theater voor het hele gezin. Ben je meer het type dat veel wil zien maar weinig wil bewegen? Laat je dan rondvaren op de Maasplassen met stops in Stevensweert en Thorn.

Maar er is nog zo veel meer!

Wat te denken van de vele bijzondere theatervoorstellingen op locatie, de gratis kindermiddag in de ECI en de gratis straattheaterdag op het Kloosterwandplein in Roermond. Het is te veel om op te noemen! Begin de ontdekkingstocht op onze website en laat je verrassen!

Het programma en de locaties vindt u op www.limburgfestival.nl
Reserveer uw tickets vanaf begin juli via TheaterHotel De Oranjerie