Spring naar content

Afscheid met een glimlach

De 40e editie van het Limburg Festival ligt ondertussen alweer enige maanden achter ons, Dat jubileum maakte deze editie tot een van de oudste theaterfestivals van Nederland. Echter is deze mijlpaal voor ons geen reden om te lang bij stil te staan want op de Limburg Festival burelen zetten we ondertussen al stappen vooruit richting 2023. Zo zijn we volop bezig met de opvolging van enkele Kernteamleden. Marjo, Wouter en Marita kozen elk om verschillende redenen voor andere uitdagingen. Een passend afscheid zal t t.z.t. recht doen aan hun nimmer aflatende persoonlijke en enthousiaste inzet voor het Limburg Festival. Op deze pagina krijgen ze alvast een passend plaatsje.

Marjo bedankt
Marjo maakte sinds 2017 deel uit van het Kernteam en dat deed ze altijd op haar eigen karakteristieke, bijzonder enthousiaste manier. Jarenlang was ze verantwoordelijk voor alles wat met PR en Marketing te maken had. Meest is het oogspringend waren telkenjare de Limburg Festival affiches. Deze kwamen vanaf 2013 van haar creatieve hand. Sinds kort echter, steekt ze al haar energie in haar onderneming M zorgt. Een dagbesteding die ondersteuning en begeleiding biedt aan jongeren met een beperking. Daarbij wensen we haar verdomd veel succes en plezier. En omdat eigenwijs ook wijs is, hebben we daar alle vertrouwen in.

Wouter bedankt
Wouter kwam in 2018 het kernteam versterken. Hij bood volop zakelijke ondersteuning, vooral daar waar het ging om subsidieaanvragen en onderbouwing van talrijke financiële zaken. Ook op het gebied van producties op locaties stond hij zijn mannetje. Als het ergens spaak dreigde te lopen, kwam hij altijd met een creatieve oplossing. Helaas was het voor hem onmogelijk om al zijn andere werk nog langer te combineren met de taken hij voor het Limburg Festival uitvoerde. Wouter zorgt er hoe dan ook voor dat hij Limburg (a)Live houdt!

Marita bedankt
Als Pinkpop roept, zeg je natuurlijk geen nee, zeker niet als dat ook nog altijd een van je dromen was. Daarmee kwam helaas voor ons ook een einde aan de 2 jaargangen die Marita op een betrokken manier deel uitmaakte van het Limburg Festival Kernteam.
Als productieleidster van o.a. de Dans Promenade en de Kindermiddag gaf ze de gezelschappen altijd juist die extra aandacht die ze vaak nodig hadden. En omdat ze zich immer door cultuur verbonden voelde met en bij het Limburg Festival was het immer prettig met haar samenwerken. De Pinkpopcrew kan in haar handjes wrijven.