Spring naar content

Kapsalon Theater

Zoals inmiddels wellicht al bekend hebben we samen met de ECI Cultuurfabriek het landelijke initiatief Kapsalon Theater bliksemsnel ook uitgerold naar Roermond. Wachtend op een knipbeurt door de vaklui van Vasco Haarsnijderij uit Roermond kun jij morgenavond in de wachtkamer van de ECI genieten van een drieluik met theater, dans en muziek. In deze unieke 'wachtkamer', de theaterzaal, beleef je achtereenvolgens:
 
'Dichtbij' van de choreografen @Soraya & Kenji, een krachtige en energieke voorstelling tussen een moderne danseres en...een breakdancer.
 
De voorstelling Pussy van Het Laagland in coproductie met Toneelgroep Maastricht. Een voorstelling over de genderjungle die middelbare school heet. En tot verschijnen de heren van improvisatietheater Op Sterk Water in de kapsalon om hun unieke kijk op de wereld met jullie te delen. Volledig geïmproviseerd, uniek, actueel en herkenbaar want: alles is geïnspireerd op de input vanuit de theaterwachtkamer.
 
Rots in de brandig voor Barbier Vasco is deze avond de ambassadeur van het Limburg Festival, actrice Kiki van Aubel.
 
Reserveren voor een plek in de kappersstoel is gratis. Dat zal er dan ook wel toe bij hebben gedragen dat alle stoelen in de wachtkamer inmiddels allemaal gereserveerd zijn. Wel zijn er nog plekken voor de workshop filmkijken.

LOCATIE