Spring naar content

Muziektheatergroep BOT - BRAS

Zaterdag 10 augustus | 19u30 | Evenemententerrein De Sjtatie Swalmen, Swalmen

Zondag 11 augustus | 19u30 | Evenemententerrein De Sjtatie Swalmen, Swalmen

Entree: 15€ | Duur: 60 min

DE VOORSTELLING

Bor brengt kleine liedjes met een groot hart

BOT duikt in de muzikale en beeldende taal van een eeuw geleden, het bruisende en oververhitte vacuum tussen twee oorlogen in, toen niemand zich iets aantrok van wat redelijk of betamelijk was. De tijd van vuig cabaret en verwarrende dada, van gestaalde modernisten en het verlangen naar een sterke leider.

De knallende roep om vernieuwing en tegelijk het vastklampen aan het verleden zorgden voor een explosieve tijd waarin we vervreemden van elkaar. Met BRAS bevraagt BOT de huidige jaren '20 waarin spanning opnieuw in de lucht hangt. Gaat het ook nu genadeloos exploderen, of vinden we elkaar terug?

Het Limburg Festival weet geen Weerstand te bieden aan de kleine liedjes met een groot hart.

Muziektheater BOT uit Arnhem maakt voorstellingen met een eigenzinnige mix van elementen: een kleurrijk muzikaal palet, Nederlandstalige tekst, beeldend- en objecttheater, fysiek spel en een indrukwekkend scala zelfgebouwd instrumentarium. BOT staat bekend om een prikkelende beeldentaal met low-tech muzikale installaties en hun kleine liedjes met een groot hart.

BRAS is de afsluiting van de 42e editie van het Limburg Festival

Credits

Muziek, spel, beeld: Job Van Gorkum, Doan Hendriks, Tomas Postema, Geert Jonkers / Regie: Ko van den Bosch / Productie en kostuums: Linde Legat / Geluid: Jan Aike Luchtenberg / Licht: Marco Chardon

LOCATIE