Spring naar content

Tickets

Je reserveert je tickets voor deze voorstelling via onderstaand formulier. Entree € 15,- per persoon. Je geeft hierin aan welke voorstelling je wilt bezoeken en met hoeveel personen (max. 2).

Als het volledige formulier is ingevuld en je reserveert dan krijg je hiervan per omgaande een bevestiging. LET OP: deze bevestiging is essentieel, heb je deze niet ontvangen dan is de reservering niet doorgekomen. Betaal dan ook nog niet. Doe dat pas na het ontvangen van deze reserveringsbevestiging.

En deze reservering is pas na betaling echt definitief. Daarvan krijg je binnen enkele dagen per mail de bevestiging. Deze bevestiging is je entreebewijs en neem je uitgeprint of op je telefoon mee naar de voorstelling.

Betaling tickets aub overmaken op NL57RABO0126224935 t.n.v. stichting Limburg Festival o.v.v. Witte Lelies plus de datum waarop je de voorstelling gaat bezoeken. 

Vanwege de tijdelijke beperkte zaalcapaciteit van 30 stoelen kun je maximaal 2 kaarten per adres reserveren. Mocht je meer dan twee kaarten willen bestellen dan vragen we je ook om meerderen aanvragen te doen. Bij de voorstelling kun je je eigen stoel uitzoeken. Onze medewerkers zullen je vragen om de gewenste 1,5 meter tussen jouw huishouden én andere bezoekers te waarborgen.

Mocht je voor 2 personen reserveren dan ajb ook op het formulier vermelden of jullie uit hetzelfde huishouden komen of juist niet. Daar houden we dan rekening mee bij het plaatsen van de bezoekers.

Mocht er in de aanloop van het premièreweekend van Witte Lelies van overheidswege nieuwe maatregelen aangekondigd worden, waardoor we genoodzaakt zijn de voorstelling alsnog te annuleren, dan storten we het overgemaakte bedrag terug op je rekening.

Wij gaan ervan uit dat je geen verkoudheidsklachten of koorts hebt als je naar het theater komt. Heb je toch (milde) klachten op de dag van de voorstelling, dan krijg je bij een annulering tot 4 uur voor de voorstelling je geld terug.

 

Vanwege het coronavirus vragen wij u om de volgende voorschriften in acht te nemen:

  • Kom niet naar het theater als je ziek bent. Ook niet bij milde klachten heeft, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Bij twijfel kunnen onze vrijwilligers je vragen om Ellenhof te verlaten.
  • Was je handen vóór je bezoek aan Ellenhof en schud binnen geen handen. Wij zorgen voor zeeppompjes en desinfecterende spray.
  • Mondkapjes zijn verplicht. Dit dragen geldt alleen bij binnenkomst van Ellenhof , bij het naar je plaats in de zaal gaan, bij eventuele gang naar het toilet, bij het verlaten van de zaal en vervolgens het gebouw.
  • Houd overal in het gebouw 1,5 meter afstand van anderen. In de zaal zorgen wij voor een gepaste afstand; wij verzoeken je daar zelf ook bij de entree, in de foyer en de toiletten op te letten.
  • Om het houden van afstand eenvoudiger te maken hebben we looproutes aangegeven.
  • Volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.
  • De horeca is gesloten.
  • Ook na de voorstelling letten we op elkaar. Verlaat de zaal in alle rust en met voldoende afstand van elkaar.
  • Waar mogelijk blijven deuren zoveel mogelijk openstaan, zodat contact met deuren wordt vermeden. Je kunt gebruik maken van de toiletten. Wel vragen wij je zoveel mogelijk thuis al naar het toilet te gaan.
  • Kom niet te vroeg, Ellenhof is geopend 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Reserveren

Let op: reservering is pas definitief na betaling!
Betaling tickets aub overmaken op : NL57RABO0126224935
t.n.v. stichting Limburg Festival
o.v.v. Witte Lelies plus gaarne de dag vermelden dan je de voorstelling bezoekt.